Helle Glyø

Coach og forandringskonsulent

Støtte til udvikling og rådgivning af foreninger og organisationer

Ledelsen og driften af foreninger i Danmark er de seneste år blevet mere krævende i forhold til kompetencer inden for ledelse, kommunikation og strategi.

Jeg har gjort det til en del af mit forretningsområde, at rådgive og støtte alle typer foreninger i denne forandring.

Jeg har de seneste 6 år samarbejdet med bla. DGI, DIF, Hjerteforeningen, boligforeninger, menighedsråd- ja listen er lang . Alle steder hvor der er en demokratisk valgt bestyrelse, og hvor opgaverne primært ledes og driftes af frivillige.

Jeg tror på at det er sjovere at være en del af foreningens ledelse ,hvis man er klædt på til opgaven - så jeg har gennem tiden udviklet meget materiale og værktøj til disse opgaver. Værktøj der er inspireret fra vores civile job - og så tilpasset forenings-sammenhængen.

Jeg har en række faste workshop og temaer, men alle områder indenfor foreningsledelse kan jeg påtage mig. Hvis der kræves andre kompetencer end dem jeg selv har , så har jeg fortsat et godt samarbejde med bla. DGI og deres dygtige konsulenter.

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan samarbejde om , så ring eller skriv en mail- så finder vi det der passer til jeres forening.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tak for din henvendelse.